Wie zijn de personen achter verzuimjob?

Verzuimjob is opgericht door drs. Marius Winter, ondernemer.

Coco Appels is de professional in werving, actief hunten en selectie, zij werkt op zelfstandige basis binnen Verzuimjob. Zij is ook aanspreekpunt voor kandidaten en opdrachtgevers. Verzuimjob is ontstaan vanuit een passie voor het vak van werving- en selectie & alle kennis die er al in huis was op het gebied van re-integratie en verzuim. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 06-24429099.

Vanaf 2017 heeft Coco ervoor gekozen haar activiteiten op het gebied van werving en selectie voort te zetten onder Co2Work. De doelgroep van verzuim & re-integratie wordt hierbij uitgebreid naar ook preventie, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en mobiliteit. 

We zijn in 2004 gestart met met outplacement- en re-integratiebureau Nextjob. Vanuit het netwerk van Nextjob houden we alle ontwikkelingen op het gebied van verzuim nauwlettend in de gaten. We zien dat er steeds verschuivingen plaatsvinden in wetgeving maar ook onder de wensen van werkend Nederland. Deze volgen we natuurlijk nauwlettend en we spelen hierop in. Werknemers zijn immers het kapitaal van een organisatie en daardoor van cruciaal belang in het succes van een organisatie.